Koirahotelli, joka tarjoaa ammattitaitoista hoitoa koirallesi lähes 40 vuoden kokemuksella - Koirahoitola La-Jun Siuntiossa

Ajo-ohjeet

Helsingistä Turun moottoritietä Pori-Nummela-liittymästä vanhalle Turuntielle Turun suuntaan n. 500 metriä. Vasemmalle Yövilän suuntaan. Aja n. 7 km, sen jälkeen T-risteyksestä oikealle Siuntion suuntaan, sitten n. 3,5 km. Oikealla kyltti "LA-JUN KOIRAKOTI", aja 300 metriä portista suoraan pihaan.

Lohjalta Siuntiontietä n. 10 km, vasemmalle kyltti Niemenkylä, n. 6,5 km ja vasemmalla kyltti "LA-JUN KOIRAKOTI". Aja 300 metriä portista pihaan.

Kirkkonummen/Länsiväylän suunnalta kyltti Siuntio ja ajetaan Siuntion aseman ohi, T-risteyksestä oikealle, 500 m vasemmalle, kirkon ohi vajaa 1 km Niemenkylän kyltti oikealle, n. 6,5 km ja vasemmalla kyltti "LA-JUN KOIRAKOTI". Aja 300 metriä portista pihaan.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

La-Jun Hoito Oy
Pähkinämäentie 25
02570 SIUNTIO KK

Y-tunnus: 0785859-5
Puh: 040-5218848

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

La-Jun Hoito Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Yhteystiedot

Koirahoitola La-Jun

Pähkinämäentie 25

02570 SIUNTIO KK

040 5218848

koirahoitola@lajun.fi

www.lajun.fi